Bouwbedrijf Schröer b.v.: "sterk in agrarisch werk"

40Bouwbedrijf Schröer begeeft zich vanaf het begin veel in de agrarische wereld. Met name complete stallenbouw en verbouw en ombouwen van stallen en  verbouw van melkruimtes.

Deze worden in samenspraak met de opdrachtgever ontworpen en daarna getekend, ook de hele aanvraagprocedure wordt door ons verzorgd.

Op de bouw wordt er door inzet van eigen materieel voor gezorgd dat de bouw op een snelle en efficiente wijze  plaats vindt.

Wij hebben een eigen stalen bekisting, daarmee kunnen allerlei vormen en dieptes gemaakt worden. In combinatie met de eigen bouwkraan kunnen wij de klant uitstekende kwaliteit bieden met een korte bouwtijd.

Er zijn op door deze manier van werken door de jaren heen  vele projecten tot tevredenheid van de klant neergezet.

Nieuwbouw

53Als bij Bouwbedrijf Schröer sprake is van nieuwbouw, dan betreft het altijd een uniek, eenmalig project.
Woningen, verbouwingen, loodsen, utiliteitsbouw. carports, overkappingen en noem maar op.

Bouwbedrijf Schröer is niet ingericht op seriebouw.
In de loop der jaren in goede samenwerking met diverse architecten tal van unica neergezet, zowel op het gebied van woning-, als op utiliteitsbouw.

Meestal op zichzelf staande projecten, maar ook uitbreidingen van bestaande gebouwen.

Dooor een goed ingerichte werkplaats zijn wij in staat om veel producten te maken, o.a.:

kozijnen, ramen en deuren, prefab elementen en daken. Hierdoor kunnen wij de tijd die we nodig zijn op de bouw aanzienlijk inkorten.

Ook voor deze projecten dragen wij uiteraard de zorg voor tekenwerk  en aanvragen. zodat u als klant zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Renovatie en sanering

Door de steeds strengere eisen op gebied van isolatie en wooncomfort, gesteld door de overheid, voeren wij veel renovaties uit van daken, asbestverwijdering.

Daarna maken wij een dak van de modernste materialen, waardoor uw gebouw of woning weer voor jaren aan de eisen voldoet.
Op veel van deze maatregelen helpt de overheid u om een deel daarvan te bekostigen. In een gesprek met u kunnen wij het een en ander toelichten.

Bouwbedrijf Schröer

    Kollergang 7
7773 NG  Hardenberg
0523-265081
0523-260765
info@bouwbedrijfschroer.nl
www.bouwbedrijfschroer.nl